25-12-14

Gastrecensie: Stop! - Chantal van Gastel

Titel: Stop!
Auteur: Chantal van Gastel
Recensie: Clasien
Genre: Chicklit (kort verhaal)
uitgebracht: voor Hebban
32 pagina's | The House of Books | december 2014
Chantal van Gastel:
Chantal van Gastel is de bestseller auteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Geknipt voor jouZoek het maar uit en de verhalenbundel 21 ZomersVan haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Het verhaal:
Het is kerstavond. Mia is de enige die nog aan het werk is op kantoor, al haar collega’s zijn vertrokken naar de kerstborrel. Ze voelt dat ze een grote campagne voor een nog grotere cliënt gaat binnenslepen, en daar heeft ze alles voor over. Maar waarom hoort ze dan steeds een stem in haar hoofd ‘Stop!’ roepen? Is dit wel haar droombaan? Of moet ze de kerstdagen beginnen met een schone lei en een nieuwe uitdaging aangaan?

Recensie door Clasien:
Leuk dat Chantal van Gastel de moeite neemt om een gratis kerstverhaal te schrijven. Dit verhaal is zo kort, dat toen ik er net lekker inkwam, het al uit was. Zonde want het had een leuke chicklit kunnen worden. Mia werkt op een kantoor, is altijd de laatste die weggaat. Al geruime tijd spookt het woordje "Stop" in haar hoofd. Ze geeft hier gehoor aan op kerstavond. Dit is in het kort de inhoud. Wat er verder met Mia gebeurt blijft open. Misschien schrijft Chantal ooit nog een chicklit over Mia en haar vriendinnen. De kaft van het boekje vind ik geweldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten