26-07-15

Recensie: The reading challenge - Mila Levchenko

Titel: The reading challenge
Auteur: Mila Levchenko
Recensie: Clasien
Genre: Cadeauboeken
ISBN: 9789491884320
Scelta Publishing | mei 2015
Mila Levchenko:
Mila Levchenko is geboren in Oekraïne  Haar familie vertrok naar Amerika toen ze vijf jaar oud was. Met haar Bachelor Psychologie op zak besloot ze te werken met patiënten in een forensisch psychiatrisch ziekenhuis. Mila leest zoveel mogelijk boeken om de dagelijkse heftigheid in haar werk te compenseren.

Informatie over het boek:
The Reading Challenge is de uitdaging voor alle boekliefhebbers! Dit boekje staat boordevol uitdagingen en opdrachten Laat je verrassen door andermans favorieten boek. Lees boeken die je zelf nooit zou oppakken en daag jezelf uit zoveel mogelijk boeken te lezen.

Recensie door Clasien:
Dit boekje The Reading challenge is een aanrader voor iedere boekengek en leesfanaat. Het geeft je een leuke handleiding om een nieuwe uitdaging, wat lezen betreft, aan te gaan. Je hebt het zowel in een Engelse als een Nederlandse uitvoering. 
Het staat vol met uitdagingen en opdrachten, dit alles gebaseerd op boeken. Je mag zelf de volgorde bepalen, dus heb je even geen zin in vijf erotische boeken, dan ga je voor de romantische of de tranenchallenge (welk boek bracht je in tranen). Behalve leeschallenges zijn er ook leuke aparte uitdagingen, lees een boek op vijf vreemde locaties bv een glijbaan, landenchallenge, de mooiste cover enz.
Handtekeningen van auteurs, lees het favoriete boek van je buurvrouw of vriendin. Ontwerp je eigen cover en ga zo maar door.
Het enige minpuntje vind ik dat het boekje nu pas uitkomt en niet op 1 januari, dit is meestal de periode dat je een nieuwe uitdaging aangaat, maar ik ga er gewoon op 1 juni, met veel plezier, aan beginnen. Een aanrader voor lezers die alles op boekengebied leuk en interessant vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten