27-02-16

Recensie: Girl online on tour - Zoe Sugg

Titel: Girl online on tour (#2)
Auteur: Zoe Sugg
Recensie: Marjon
Genre: Young Adult
ISBN e-book: 9789000347148
287 pagina's | Uitgeverij Van Goor | 2015
Zoe Sugg:
Zoe Elizabeth SUgg is een Brits blogger, volger en auteur. Ze is vooral op You Tube bekend onder de naam Zoella. 

Het verhaal:
Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama"s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny"s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

Recensie door Marjon:
Leuk dat er een vervolg is op Girl Online, wat ik met veel plezier heb gelezen. Ook dit boek las ik met plezier. Het valt een beetje onder de categorie ‘pageturner’. Er gebeurt zoveel dat je alleen maar door wil lezen: de relatie tussen Penny en Noah, Penny die haar paniekaanvallen de baas probeert te zijn en vergeet dat ze vooral haar eigen leven moet leiden, de relatie tussen Elliot en Alex, Alex die worstelt met zichzelf waar het gaat om uit de kast te komen. Leah is veel aardiger dan Penny dacht en is Megan echt veranderd? Wie is de anonieme chanteur? Je leest het boek in sneltreinvaart uit en ik kan alleen maar hopen dat er nog een derde deel komt!

1 opmerking:

  1. Wat een fijne recensie! Ik heb Girl Online nog nooit gelezen, maar het klinkt zeker als een aanrader. :) Deze ga ik even onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen